Over mij

Graag zou ik hier naast mijn bevindingen op het vlak van potentieproblemen, ook een paar woorden over mezelf schrijven. Een paar details over mijn leven heeft u al kunnen lezen op de beginpagina.

Ik sta midden in het leven. Qua carriere hebben zich veel positieve ontwikkelingen voorgedaan en ik kan wel stellen dat alles op zakelijk vlak veel mooier is verlopen dan ik aanvankelijk had verwacht toen ik met mijn eerste baan begon.

Privé loopt alles na mijn overwonnen potentieproblemen ook ontzettend goed. De ondersteuning van mijn vrouw heeft mij destijds echt goed gedaan en graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken, om haar hiervoor nog eens te bedanken.

Mijn vrije tijd vul ik op diverse manieren in. We brengen veel tijd door met familie en vrienden en onze deur staat dan ook altijd wagenwijd voor iedereen open. Verder probeer ik regelmatig te sporten (fietsen en zwemmen) en zet ik me in voor een aantal culturele en maatschappelijke doelen.

Ondanks alle negatieve gevolgen die een vermindere / verslechterde erectie op de geest en op het gevoel van eigenwaarde hebben, vind ik het belangrijk om te benadrukken dat men zich hierdoor niet moet laten kisten. Een depressie is wel het laatste wat helpt… Toegegeven, de potentie is een van de belangrijkste dingen waarmee een man zichzelf „neerzet“, maar er zijn zoveel andere dingen die belangrijker zijn.

Mijn ervaring is, dat de meeste vrouwen wat betreft het thema impotentie en erectieproblemen (in vergelijking tot de mannen zelf) meestal behoorlijk ontspannen met de zaak omgaan. Een vrouw die echt van haar man houdt, zal dan ook echt niet weglopen bij dergelijke problemen, zolang ze maar het gevoel heeft dat de liefde nog altijd wederzijds is. Dat dit op seksueel gebied even niet tot uiting kan worden gebracht, is voor haar minder problematisch dan wij mannen vaak denken.

Het is dan ook van groot belang, dat er open kan worden gepraat over het thema impotentie. Praat met uw partner over mogelijke problemen en probeer samen naar een oplossing te zoeken. De door mij beschreven oplossing, is slechts een voorbeeld. Waarschijnlijk zijn er ook vele andere manieren om de situatie te verbeteren.

Veel succes!
Jurgen Molenaar